pcr test corona

Corona PCR test

In Nederland gebruiken we momenteel een PCR-test om na te gaan of iemand besmet is met SARS-CoV-2, dat de ziekte Covid-19 veroorzaakt. De PCR-test is zo nauwkeurig dat het de zeven Covids kan herkennen waarvan bekend is dat ze infecties bij mensen veroorzaken.

De PCR-test zoekt naar het erfelijke materiaal van de besmetting in een uitstrijkje van de neus of keel van een persoon. Het omvat het maken van groepen kopieën van een deel van het erfelijke materiaal van de besmetting, zodat we kunnen controleren of het er is.

PCR is ook een van de belangrijkste strategieën die we bij ons onderzoek gebruiken.

Gezondheidstesten waaronder alcohol testen, drugstesten, en Coronatesten vind je bij Benelux-Medical, welke onder andere importeur is van de Healgen zelftest en leverancier is van de overheid als het gaat om Corona testen.

Waar staat PCR voor?

dna coronaPCR (polymerasekettingreactie) is een methode om een ​​korte hoeveelheid DNA (of RNA) te analyseren, zelfs in tests die slechts een bescheiden hoeveelheid DNA of RNA bevatten. PCR wordt gebruikt om gekozen delen van DNA of RNA te herhalen (escaleren). Verbetering van het DNA omvatte al het klonen van de interessante stukjes in vectoren voor verklaring in oneindig kleine wezens, en dit duurde weken. In ieder geval, op dit moment, met PCR gedaan in reageerbuizen, duurt het een paar uur. PCR is verbazingwekkend krachtig in het licht van het feit dat onnoemelijke metingen van kopieën van het DNA kunnen worden gemaakt. PCR maakt ook gebruik van vergelijkende moleculen die de natuur gebruikt om DNA te kopiëren:

Twee “presentaties”, inclusief korte enkel-linkse DNA-bundels voor correlatie met het begin en het einde van het te kopiëren DNA-stuk;

Een synthetisch overwogen polymerase dat langs het deel van het DNA beweegt, de code doorneemt en een kopie verzamelt; en

Een hoop DNA-bouwstenen die het polymerase nodig heeft om die kopie te maken.

 

Corona test met wattenstaafje

Een bekwame klinische overweging die iemand gaat schoonmaken voor een Covid-test.

Om te controleren of een persoon Covid heeft, gebruikt een bekwame klinische overweging een wattenstaafje met een lange schacht om voorzichtig voor de nasopharynx van die persoon te zorgen. De nasopharynx is het bovenste deel van de keel, rechttoe rechtaan achter de neus. Niet bepaald charmant!

corona test wattenstaafje

Na het nemen van een voorbeeld uit de nasopharynx, zal de afwerking van het wattenstaafje een deel van de cellen en lichaamsvloeistof van de persoon bevatten, net als alle kleine levensvormen of ziekten die daar vroeger waren.

De q-tip wordt onmiddellijk in een kamer geplaatst die een combinatie van eiwitten en tegenagenten bevat die elke verzamelde ziekte beveiligen, dus alles in aanmerking genomen wordt de kamer gerepareerd en weggegooid vanuit een testbureau. Wil je een Coronatest kopen voor de neus dan kun je het beste een goedgekeurde antigeentest kopen van het merk Healgen. Deze is namelijk door het RIVM goedgekeurd. Een PCR test kopen kan ook, want die zijn ook goedgekeurd.

Nadelen van de wattenstaaf neustest

Over het algemeen, als het best mogelijk is dat iemand besmet is met de ziekte en indicaties geeft, moet de wattenstaafje in staat zijn om ziektedeeltjes uit de nasopharynx te krijgen.

Hoe dan ook, de ziekte kan af en toe toenemen op plaatsen waar de wattenstaafje is, of er is nog niet voldoende besmetting om het wattenstaafje te krijgen.

Op deze manier kan een negatieve test betekenen dat u geen Covid heeft, of dat u Covid heeft en het is gewoon nog niet merkbaar, of dat een onbevredigend onderdeel is schoongemaakt.

© 2020 snellecoronatesten.nl Sitemap Covid-19 nieuws